Vi ses på väggen

Ser du något? Mitt syfte är att det skall finnas plats för betraktaren att vara kreativ. Abstrakt gestaltning kan tyckas vara svår till en början, men jag hoppas bilder växer fram, gärna olika från gång till gång.

Vad finns det bakom målningarna?

Jag målade och tecknade fram till början av min läkarutbildning, sedan började en tid av forskning och en karriär inom medicinen. En dag fick jag rädda ett barn under mycket dramatiska omständigheter. Den dagen insåg jag att mitt eget liv gått med en rasande fart och att jag glömt en del av det som var viktigt för mig. Målandet tog fart och en vulkan av bilder vällde fram och fortsätter att göra så. Det är viktigt att vara läkare, det finns massor av duktiga kolleger, men för mig har det blivit viktigare att släppa fram de bilder som finns inom mig.
Bilderna kommer ur upplevelser i livet som färgat mig på olika sätt, en längtan efter att våga vara ärlig mot mig själv och andra, att bli sedd för den jag är. Min för hoppning är att du som tittar på mina tavlor skall hitta det som väcker din kreativitet till liv.